Op weg naar de badkamer van uw dromen!

Begin uw badkamerrenovatie op basis van uw oude badkamer

Voor u aan uw renovatie begint, moet u zich de vraag stellen wat u nu eigenlijk mist in uw huidige badkamer. U weet vast wat u wil behouden uit de oude badkamer en wat erbij moet of wat anders moet. Wil u graag het sanitair vervangen, een nieuwe douche of bad installeren en misschien ook nieuwe tegels? Uw oude badkamer is het vertrekpunt. Vanaf dan komt de loodgieter in actie. VSK uit Essen helpt u desgewenst ook bij het juiste idee voor het echte werk begint.

Enkele tips voor uw badkamerrenovatie

Bij het renoveren van de badkamer komt heel wat kijken. Hier vindt u enkele tips waar u rekening mee kunt houden bij uw projectplannen.

  • Belangrijk is dat u kijkt of de oude leidingen nog goed zijn
  • Onderschat de ventilatie niet om latere vochtproblemen te voorkomen
  • Denk aan voldoende verlichting met een leuke sfeer
  • Kies voor kwalitatief sanitair dat lang meegaat
  • Zorg voor een praktische indeling van de ruimte

Wat kost een renovatie?

Budgettair heeft u wel wat mogelijkheden voor uw renovatie. U kunt ervoor kiezen om uw badkamer voordelig te renoveren door bijvoorbeeld alleen het sanitair te vervangen om uw badkamer er nieuwer uit te laten zien. Bij een complete renovatie is er meer werk en dus ook een hogere kost. Stefan Vleeschouwer komt uw project bekijken en stelt afhankelijk van uw wensen en budget eerst een offerte op voor een oplevering van de badkamer zonder toestellen. We doen dat zo omdat u dan een prijsindicatie in handen heeft waarmee u vervolgens flexibel de concrete keuzes van uw sanitaire voorzieningen en apparatuur kan maken.

Neem vandaag nog contact op om uw project uit te gaan werken! Stefan komt graag naar u toe in regio Essen en de hele provincie Antwerpen!

We bellen u op!
Contacteer ons!03 500 34 29